16 juni Vaderdag: Vind een viervoeter voor je vader!

Ben jij op zoek naar het leukste en liefste Vaderdagcadeau? Vind een (oppas)viervoeter voor jouw vader!

Speciaal voor Vaderdag gaan wij (gratis en vrijblijvend) op zoek naar een geschikte oppashond voor jouw vader of opa. Wil hij met de hond gaan rennen en spelen? Of past een rustige hond beter bij hem? Wij zoeken een match die bij hem past.

Oprichter van Stichting OOPOEH, Sofie Brouwer: “Een oppashond zorgt niet alleen voor meer gezelligheid in huis, maar het is ook een gezellig maatje om mee te wandelen en om nieuwe mensen mee te leren kennen. Bovendien voel je je er direct vrolijker door.”

Is jouw vader of opa ook dol op honden, maar wil hij er zelf niet (meer) aan beginnen? Meld hem hieronder dan vrijblijvend en kosteloos aan, wij gaan dan voor hem op zoek naar een geschikte kandidaat op pootjes in zijn buurt. Via de post ontvangt hij dan een uitnodiging om samen een keertje “uit” te gaan.

Deze (groot)vader is enthousiast

OOPOEH Jan: “Ik ben sinds kort met pensioen en zocht een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bij stichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

 

Doe je mee?

  • Vul hieronder jouw gegevens en die van je vader in
  • Doe dat vóór donderdag 13 juni 12:00 uur
  • Wij gaan op zoek naar een geschikte oppashond in jouw vaders buurt
  • Jouw vader krijgt een ‘Wilt u met me uit?’-kaartje met een foto en korte beschrijving van de hond thuisgestuurd.
  • Is je vader enthousiast? Dan gaan we (gratis en helemaal vrijblijvend) voor hem aan de slag om het contact met het baasje van de hond tot stand te brengen.

 

Ook leuk!

 

Filmpje: Wat doet Stichting OOPOEH en hoe werkt het?

Filmpje: Waarom is het zo leuk om OOPOEH te zijn? 6 bn’ers aan het woord 

Deel dit op: