Uitjes voor OOPOEH's

Stichting OOPOEH organiseert bijna elke maand een gezellig, educatief en vaak diergerelateerd uitje voor haar OOPOEH’s, zij kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Eens per kwartaal wordt de nieuwsbrief met uitnodigingen voor de uitjes verstuurd.

Mocht u een leuk idee hebben voor een uitje in uw regio laat het ons vooral weten op uitjes@oopoeh.nl

Ga met ons mee naar het geheel vernieuwde Naturalis

Naturalis is geheel vernieuwd en net weer open voor publiek. De recensies zijn nú al lovend. Het museum is een combinatie van zien, doen en beleven. U ontdekt er alles over het vroegste leven op aarde, Nederland in de ijstijd en de oerkrachten van onze aarde. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door dit fonkelnieuwe museum. Onderweg zien we onder andere indrukwekkende skeletten van dinosaurussen, en een opgezette olifant. En er is natuurlijk aandacht voor de kleinere schoonheden van de natuur: de insecten en vlinders. Een boeiend uitje voor alle natuurliefhebbers!

Waar: Museum Naturalis in Leiden
Wanneer: Dinsdag 29 oktober van 11:00 tot 14:00 uur. (let op: in een eerdere uitnodiging stond een andere tijd!)
Aanmelden: stuurt u uiterlijk 7 oktober een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Achter de schermen bij Tijd voor Max

Het populaire televisieprogramma ‘Tijd voor Max’ is hét praatprogramma van Omroep MAX. Het programma brengt de actualiteiten van de dag en iedere dag is er een bekende gast. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Speciaal voor Stichting OOPOEH zijn er 15 zitplaatsen in de studio gereserveerd. Heeft u altijd al een tv-opname in het Mediapark in Hilversum bij willen wonen? Dit is uw kans! Ga met ons mee naar de live opname. Vooraf drinken we een kopje koffie of thee met elkaar.

Waar: Studio Omroep Max in Hilversum (Mediapark)
Wanneer: maandag 18 november van 16:00 tot 18:00 uur
Aanmelden: stuurt u uiterlijk 1 november een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Grande Finale Ouderen Songfestival

Trek uw feestjurk of mooie pak maar uit de kast, want we brengen een bezoek aan de grande finale van hét songfestival voor zangers en zangeressen vanaf 55 jaar. Zestien zangers uit het hele land strijden onder begeleiding van een spetterende liveband om de felbegeerde juryvakprijs. En het publiek mag ook stemmen op haar favoriet! Van jazz tot klassiek en van smartlap tot opera, het komt allemaal voorbij tijdens deze heerlijke muzikale middag in het prachtige DeLaMar theater. Gaat u met ons mee uit?

Waar: DeLaMar Theater in Amsterdam
Wanneer: zaterdag 7 december vanaf 14.00 uur
Aanmelden: stuurt u uiterlijk 7 november een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745