Uitjes voor OOPOEH's

Stichting OOPOEH organiseert bijna elke maand een gezellig, educatief en vaak diergerelateerd uitje voor haar OOPOEH’s, zij kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Eens per kwartaal wordt de nieuwsbrief met uitnodigingen voor de uitjes verstuurd.

Mocht u een leuk idee hebben voor een uitje in uw regio laat het ons vooral weten op uitjes@oopoeh.nl

Grachten- en hofjeswandeling Amsterdam

Amsterdam is rijk aan mooie verborgen hofjes en prachtige grachten. In samenwerking met het Gilde Amsterdam organiseren wij op 26 juli een bijzondere wandeling. Onder leiding van een gids maakt u kennis met een aantal van deze pareltjes. Zo bezoekt u ook het hofje ‘Liefde is’t Fondament’. De plek waar stichting OOPOEH is gehuisvest. Wandelt u met ons mee? Wij zorgen voor een kopje koffie of thee en iets lekkers aan het begin van de wandeling.

Waar: Amsterdam Centrum
Wanneer: donderdag 20 september van 11:00 tot 13:00 uur
Aanmelden: stuur voor 11 september een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Bisocoopfilm ‘De Wilde Stad’ in Den Haag

Gaat u met ons mee naar de film? De populaire documentaire ‘De Wilde Stad’ (van de makers van de Nieuwe Wildernis) laat ons zien hoeveel diersoorten er in onze hoofdstad leven. Wist u dat het in de grote stad wemelt van de wilde dieren die zich hebben aangepast aan het grotestadsleven? Een film over de onbekende natuur in Amsterdam, gezien door de ogen van de kat Abatutu. We gaan het op het grote scherm van dichtbij bekijken! Vooraf drinken we gezamenlijk een kopje koffie met iets lekkers.

Waar: Pathé Buitenhof in Den Haag
Wanneer: dinsdag 16 oktober van 13:00 uur tot 15:15 uur
Aanmelden: stuur voor 1 oktober een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853645

Workshop Kattengedrag in Apeldoorn

Bent u naast hondenliefhebber ook dol op katten? En vraagt u zich vaak af wat er in uw kat omgaat? Kattengedragsdeskundige Sonja van Leeuwen kan u dat allemaal uitleggen! Speciaal voor ons geeft ze een workshop Kattengedrag. Ze geeft u daarbij ook handige tips voor de omgang tussen uw kat en uw (toekomstige) oppashond. Bent u erbij?

Waar: Katten Academie in de buurt van Apeldoorn
Wanneer: donderdag 1 november van 15:00 tot 17:00 uur
Aanmelden: stuur voor 16 oktober via uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Hillywood Tour door Hilversumse studio’s

De Hillywood Tour opent deuren van het Hilversumse Media Park die normaal gesproken gesloten blijven. Een gids neemt ons in de Hillywood-trein mee voor een unieke rondleiding door de decors en het rekwisietendepot van bekende studio’s. Neem plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Nick en Simon of achter de desk van RTL Boulevard! En wie weet spotten we BN’ers ‘in het wild’. Vooraf drinken we gezamenlijk koffie. Let op: er wordt bij dit uitje veel gelopen.

Waar: Mediapark Hilversum
Wanneer: dinsdag 20 november van 10:15 tot ca. 12:00 uur
Aanmelden: stuur voor 10 november een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745