Uitjes voor OOPOEH's

Stichting OOPOEH organiseert bijna elke maand een gezellig, educatief en vaak diergerelateerd uitje voor haar OOPOEH’s, zij kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Eens per kwartaal wordt de nieuwsbrief met uitnodigingen voor de uitjes verstuurd.

Mocht u een leuk idee hebben voor een uitje in uw regio laat het ons vooral weten op uitjes@oopoeh.nl

Stadswandeling door Historisch Nijmegen

Graag nodigen we u uit voor een stadswandeling door de oudste stad van Nederland. De cultuurhistorie van deze gezellige stad aan de Waal gaat ruim 2.000 jaar terug. U kent ongetwijfeld het beeld van de beroemde Mariken van Nimwegen. In de stad zijn nog allerlei bijzondere plekken te ontdekken die ons mee terug nemen in de tijd. Onder leiding van een deskundige gids zullen we de stad gaan ontdekken. Voorafgaand aan de wandeling drinken we gezamenlijk een kop koffie of thee met iets lekkers. Trek uw wandelschoenen maar aan!

Waar: Centrum Nijmegen
Wanneer: donderdag 24 mei 2018 van 13:00 tot 16:00 uur (de wandeling duurt ca. 2 uur)
Aanmelden: stuurt u uiterlijk 1 mei een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Zomervaart door de Amsterdamse grachten

Beleef Amsterdam eens vanaf het water en vaar met ons mee langs prachtige 17e eeuwse koopmanshuizen, kerken, oude bruggen en woonboten. Onder leiding van een deskundige schipper ontdekken we de Amsterdamse grachten. Wist u onze hoofdstad ruim 100 kilometer grachten kent? Vanaf de boot kunt u goed zien dat bijna elk pand langs de route uniek is. Vaar gezellig met ons mee!

Waar: Amsterdam
Wanneer: dinsdag 12 juni 2018 van 12:00 tot ca. 14:00 uur
Aanmelden: stuurt u uiterlijk 25 mei een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Theorieles ‘Hondengedrag’ door Martin Gaus

Als baasje of OOPOEH van een hond kun je vaak met je hond ‘lezen en schrijven’ en trek je urenlang samen op. Maar wat probeert uw (oppas)hond u nu precies te vertellen? Hoe leert een hond? En hoe communiceert u het beste met uw hond? Op 10 juli legt Nederlands bekendste hondenkenner Martin Gaus u dat allemaal uit! In Martins eigen hondenschool in Lelystad nodigen we u graag uit voor een interessante theorieles. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Waar: Martin Gaus Hondenschool in Lelystad
Wanneer: dinsdag 10 juli 2018 van 13:00 tot 15:30 uur
Aanmelden: stuurt u voor 18 juni een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Grachten- en hofjeswandeling Amsterdam

Amsterdam is rijk aan mooie verborgen hofjes en prachtige grachten. In samenwerking met het Gilde Amsterdam organiseren wij op 26 juli een bijzondere wandeling. Onder leiding van een gids maakt u kennis met een aantal van deze pareltjes. Zo bezoekt u ook het hofje ‘Liefde is’t Fondament’. De plek waar stichting OOPOEH is gehuisvest. Wandelt u met ons mee? Wij zorgen voor een kopje koffie of thee en iets lekkers aan het begin van de wandeling.

Waar: Amsterdam Centrum
Wanneer: donderdag 26 juli 2018 van 13:00 tot ca. 15:00 uur
Aanmelden: stuurt u voor 1 juli een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745