Uitjes voor OOPOEH's

Stichting OOPOEH organiseert bijna elke maand een gezellig, educatief en vaak diergerelateerd uitje voor haar OOPOEH’s, zij kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Eens per kwartaal wordt de nieuwsbrief met uitnodigingen voor de uitjes verstuurd.

Mocht u een leuk idee hebben voor een uitje in uw regio laat het ons vooral weten op uitjes@oopoeh.nl

Theorieles ‘Hondengedrag’ door Martin Gaus

Als baasje of OOPOEH van een hond kun je vaak met je hond ‘lezen en schrijven’ en trek je urenlang samen op. Maar wat probeert uw (oppas)hond u nu precies te vertellen? Hoe leert een hond? En hoe communiceert u het beste met uw hond? Nederlands bekendste hondenkenner Martin Gaus legt u dat allemaal uit! In Martins eigen hondenschool in Lelystad nodigen we u graag uit voor een interessante theorieles. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Waar: Martin Gaus Hondenschool in Lelystad
Wanneer: dit uitje stond gepland op 10 juli maar moet wegens omstandigheden worden verschoven. Heeft u interesse? Mail dan naar uitjes@oopoeh.nl dan houden we u op de hoogte van de nieuwe datum.
Aanmelden: mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Grachten- en hofjeswandeling Amsterdam

Amsterdam is rijk aan mooie verborgen hofjes en prachtige grachten. In samenwerking met het Gilde Amsterdam organiseren wij op 26 juli een bijzondere wandeling. Onder leiding van een gids maakt u kennis met een aantal van deze pareltjes. Zo bezoekt u ook het hofje ‘Liefde is’t Fondament’. De plek waar stichting OOPOEH is gehuisvest. Wandelt u met ons mee? Wij zorgen voor een kopje koffie of thee en iets lekkers aan het begin van de wandeling.

Waar: Amsterdam Centrum
Wanneer: donderdag 26 juli 2018 van 13:00 tot ca. 15:00 uur
Aanmelden: stuurt u voor 1 juli een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745