Baasje Caroline

Amsterdam

  • Ik heb één hond: Mila
  • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Dag(en) in overleg Toelichting: "Over het oppassen; mijn werktijden kunnen verschillen omdat ik lesgeef als freelancer. Maar het gebeurt wel dat ik voor een langere periode vaste dagen heb, dan kan het op regelmatige basis. Ik zou het fijn vinden als de Oppoeh enigszins flexibel kan."
  • Hond mag blijven overnachten? Maakt me niet uit

Mijn honden

Mila

0 jarige Kruising Bordercollie / Berner senne (hond)

Karakter Mila is een bordercollie/berner senne van 5 maanden. Ze is bíjna zindelijk en volgt nu (na de puppycursus) een vervolgcursus.
Ze steelt de harten van de mensen hier in de Jordaan! Het is een heel leuk, lief, nieuwsgierig, enthousiast hondje die het leuk vind om te ontdekken. Ze heeft best veel energie (maar heeft ook nog haar slaap tussendoor nodig) en gaat er graag op uit. Spelen met andere honden vind ze heerlijk. Ze luistert al heel goed naar komen, en weet de basiscommando's. Ik ben op zoek naar een oppas die het leuk vind om op dit levendige maar toch ook rustige hondje te passen. De tijden zijn te bespreken; het kan een vaste dag/dagen zijn of flexibel. Dat ligt ook aan de wens van de Oppoeh.

Grootte van de hond Middelgroot

Gewicht van de hond 13 kg

Gecastreerd of gesteriliseerd Nee

Hond kan met ander huisdier Ja

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Nee

Hond heeft speciale zorg nodig Nee

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Nee

Hond is zindelijk Bijna

Hond kan traplopen Ja

Hond mag mee op reis Ja

Hond kan (even) alleen zijn in huis Ja

Bewegingsbehoefte van de hond Gemiddeld (normaal uitlaten)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Nee

Opmerkingen/bijzonderheden: Ik ben freelancer, geef creatief schrijflessen op basis - en middelbare scholen en aan volwassenen, dus ik zoek oppas op beetje onregelmatige basis. Het kan zijn dat er voor lange tijd een project iedere week loopt dus dan heeft ook een regelmatige basis. Ik zoek iemand die al een beetje ervaring heeft met honden, omdat ze nog jong is.

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Aanvragen

Help jij deze viervoeter aan een match?

Stuur dit profiel aan iemand door