Matchmaker/Uitjescoördinator Tamar

Hoi, ik ben Tamar. Sinds half 2017 werk ik bij OOPOEH als matchmaker & coördinator uitjes. Het bevalt me bijzonder goed om deel uit te maken van dit kleine enthousiaste team en samen te werken om de OOPOEH community te laten groeien, meer mensen te bereiken en te matchen.

Dieren zijn de rode draad in mijn leven. Ik ben er mee opgegroeid en heb veel vrijwilligerswerk met en voor dieren gedaan. Hier bij OOPOEH kan ik mijn dierenliefde combineren met mijn interesse voor mensen en hun verhalen. Intussen heb ik al zoveel leuke gesprekken gevoerd en al heel wat hartverwarmende matches tussen mensen onderling en OOPOEH’s en een hond gemaakt. Daar doen we het hier voor en het nodigt ook zo uit om onze stinkende best te doen om nog meer matches tot stand te brengen.

Als behoorlijk reislustig type vind ik daarnaast ook ontzettend leuk de verantwoordelijkheid voor de OOPOEH-uitjes te hebben. Nu de OOPOEH community steeds verder uitwaaiert over Nederland zullen we ook met onze uitjes verder het land in gaan. Een uitgelezen kans om elkaar eens te ontmoeten. Wilt u weten wat voor uitjes we zoal organiseren kijk dan eens op deze pagina. Heeft u zelf een tip, mail ons dit dan via uitjes@oopoeh.nl.

Deel dit op: